Real Madrid želi veznjaka Seville
Sarabia za sada igra sezonu karijere i jedan je od najzaslužnijih što je Sevilla u vrhu španske La Lige (Foto: EPA)

Sarabia se vraća u Madrid?

Real Madrid želi veznjaka Seville

M. Šljivak

Madridski Real pokazuje veliki interes za dovođenje ofanzivnog veznjaka Seville Pabla Sarabije.

Kako navodi AS, Kraljevi pomno prate situaciju oko svog bivšeg igrača i spremni su poslati ponudu na adresu tima iz Andaluzije za 26-godišnjeg fudbalera.

Međutim, neće imati lagan posao. Sevilla se ne želi tek tako odreći fudbalera koji je ove sezone na 26 utakmica postigao 15 golova i koji je ugovorom vezan do ljeta 2020. godine.

Real će se morati itekako potruditi da dovede ovog fudbalera, a navodno su aktuelni prvaci Evrope za sada spremni ponditi samo 18 mliona eura.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ipak, teško je vjerovati da bi Seviilla prihvatila ovu ponudu. Ona će, ako žele ovog fudbalera u svojim redovima, morati da bude veća i sve druge opcije padaju u vodu.

Sarabia je u karijeri igrao za Real Castillu, a upisao je jedan nastup i za prvi tim, prije nego što je karijeru nastavio u Getafeu, a zatim i u Sevilli gdje je potpuno eksplodira.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi