Na Gabeli očekuju prva pojačanja

Dvojac iz GOŠK-a se vraća u HŠK Zrinjski

Samir Mlaćo

U NK GOŠK još uvijek se očekuju prva pojačanja, a kada su odlasci u pitanju sigurno je da u narednom dijelu sezone u Gabeli nećemo gledati Amira Zolja i Luku Ankovića, dok se sa posudbe u redove aktuelnog prvaka Zrinjskog vraćaju Anđelo Bevanda i Nermin Hajdarević.

Naime ovaj dvojac je proteklu polusezone proveo u Gabeli. Hajdarević je upisao 17 nastupa uz po jedan pogodak i asistenciju, dok je upisao dva nastupa, ali u Kupu BiH.

Kada su pojačanja u pitanju, ona se očekuju u prvim danima iduće sedmice.

Ništa od dolaska Vukušića

iako su iz ovog kluba za lokalne medije kazali kako postoje pregovori i da bi ulogu moglo odigrati prijateljstvo Neretljaka s s Vukušićem, od cijele priče na kraju neće biti - ništa. Sudeći barem prema onome što nam je rekao Vukušić u kratkom telefonskom razgovoru.

"Nema ništa od toga, to je laž. Imam ugovor u Sloveniji, a ako i budem mijenjao klub, gledat ću da bude nešto dalje...", kaže Vukušić, a glasine je također odbacio i sam Neretljak.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.