Vukušića sele u Premijer ligu BiH: "Ništa od toga, laž..."

Dovodi se u vezu sa GOŠK-om iz Gabele

Vukušića sele u Premijer ligu BiH: "Ništa od toga, laž..."

U GOŠK-u pripremaju teren pred pripreme koje će startati 14. januara. Lavovi iz Gabele se nalaze na pretposljednjem mjestu na tabeli i u drugom dijelu sezone im predstojeći grčevita borba za opstanak, a situacije u kojoj se nalaze svjesni su i čelnici kluba, koji intenzivno rade na jačanju igračkog kadra.

Već na startu priprema moglo bi se pojaviti nekoliko novih igrača, a jedan od onih koji se dovodi u vezu s GOŠK-om je i 27-godišnji Ante Vukušić, koji je najbolje dane svoje dosadašnje karijere proveo u Hajduku, gdje je ujedno bio kapiten i miljenik Torcide.

Iako su iz kluba za lokalne medije kazali kako postoje pregovori i da bi ulogu moglo odigrati prijateljstvo Neretljaka s s Vukušićem, od cijele priče na kraju neće biti - ništa. Sudeći barem prema onome što nam je rekao Vukušić u kratkom telefonskom razgovoru.

"Nema ništa od toga, to je laž. Imam ugovor u Sloveniji, a ako i budem mijenjao klub, gledat ću da bude nešto dalje...", kaže Vukušić, a glasine je također odbacio i sam Neretljak.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Vukušić, kojeg su u prošlosti prozvali i 'sinjskim dijamantom', već neko vrijeme ne sija. Otkako je otišao iz Hajduka lutao je po Italiji, Belgiji, Njemačkoj, Švicarskoj, Rusiji, Poljskoj, da bi ljetos odlučio doći u Sloveniju, tačnije Krško, gdje je u prvom dijelu sezone postigao tek jedan pogodak uz jednu asistenciju.

Za vrijeme ere Igora Štimca upisao je i jedan nastup za "A" reprezentaciju Hrvatske u prijateljskoj utakmici protiv Švicarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi