HŠK Zrinjski: Ivan Bubalo stekao UEFA pro licencu
Ivan Bubalo već je dvije godine pomoćnik Blaža Sliškovića na klupi HŠK Zrinjski

Pomoćni trener Plemića

HŠK Zrinjski: Ivan Bubalo stekao UEFA pro licencu

Ivan Bubalo pomoćni trener u HŠK Zrinjski proteklog je vikenda u Vogošći stekao zvanje UEFA pro trenera zadobivši licencu krovne kuće europskog nogometa.

Ivan Bubalo je dijete Zrinjskog koji se nakon kraće igračke karijere dao u trenerske vode. Punih pet godina sjedio je na klupi HNK Branitelja skupivši za to vrijeme 158 utakmica u Prvoj ligi Federacije te je ovaj 39-godišnjak jedan od rijetkih mlađih trenera sa ogromnim iskustvom u seniorskom nogometu.

Već drugu godinu radi u stručnom stožeru Blaža Sliškovića a od proteklog vikenda zadobivši UEFA Pro licencu istakao je svoju ambiciju i za stepenicom više u svojoj karijeri. Na ceremoniji održanoj u Vogošći u subotu Bubalo se posebno zahvalio Blažu Sliškoviću koji je također bio prisutan na svečanoj večeri prilikom koje je Bubalo skupa s ostalim polaznicima stekao Pro licencu UEFA-e.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi