Dječak među "gorostasima"

Šale mogu početi: Svi se smiju fotografiji Lingarda iz 2009. godine

Mnogi i dan danas Jessea Lingarda smatraju golobradim mladićem, kojem je 20-ak godina, međutim fudbaler Manchester Uniteda će krajem ove godine napuniti 27 godina.

Zbog svog mladolikog izgleda se često nađe i na meti različitih pošalica, pa su tako internetom kružile i fotomonataže "ostarjelog" Lingarda i jedino što bi se mijenjalo bila je naravno kosa - Jesse bi ostao isti, samo bi kosa bila sijeda.

Sada se pojavila i fotografija Linagrda iz 2009. godine koja je odmah izazvala "kišu" komentara i pošalica na njegov račun.

Riječ je o fotografiji Lingarda u vrijeme kada je nastupao za U19 ekipu Manchester Uniteda, kao 17-godišnjak. I zaista na ovoj fotografiji krilni napadač Uniteda izgleda kao dječak u odnosu na igrače mlade ekipe Rome.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Dres nosi Linagrda, a ne on dres", samo je jedan od šaljivih komentara na ovu fotografij fudbalera Uniteda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.