Dušan Hodžić na večeri sa trenerom Čelika Adnanom Ornekom i jednim od članova Upravnog odbora zeničkog kluba

Mogao bi se naći u avionu za Tursku

Dušan Hodžić iz Sarajeva na posudbu u Čelik?

Edmir Škorić

Nogometni klub Čelik večeras je ostao bez Aldina Šišića, no zato u redove zeničkog premijerligaša stiže Dušan Hodžić.

Bit će promjena i ove zime u redovima Čelika, koji sutra putuje na pripreme u Antaliju.

U avionu za Tursku neće biti Šišića, koji je raskinuo ugovor s Čelikom i on će karijeru nastaviti u RS prvoligašu Sloga iz Gornjeg Crnjelova, ali zato bi se putnicima za toplije krajeve trebao priključiti Dušan Hodžić.

Desni bek Sarajeva večeras se sastao sa trenerom Čelika Adnanom Ornekom i jednim od članova Upravnog odbora, te je dogovor veoma blizu, pa je za očekivati da Hodžić krene na pripreme Zeničana.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Prema posljednjim informacijama Hodžić u Čelik dolazi iz Sarajeva na posudbu do kraja sezone. Prije Sarajeva je 25-godišnjak igrao u Radniku iz Bijeljine, Mladosti iz Velike Obarske i u Veležu.

U ovoj sezoni je u dresu Sarajeva ukupno sakupio pet nastupa, te je upisao jednu asistenciju.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti