Mogao bi se naći u avionu za Tursku

Dušan Hodžić iz Sarajeva na posudbu u Čelik?

22

Komentari (22)

andi
nemogu da shvatim takozvane navijače Čelika,pa zar željo nije promjenio sve ,uprava,direktori,treneri sve,a ljudi igraju europu,ali skandiraju uorava napolje zato što ne rade posao dobro.ČELIKOVI navijači ne smiji reči uprava napolje,jer su plačeni od uprave več 20 god.Sramota je da samo otpad dolazi i igra u Čeliku,bruka...
Scarface
Pastrmka je onaj cicpi sto stoji na magistrali u vrapcicima i prodaje gajbu breskvi za 3 kerma.. Joj ja sirotinje poredaju se tamo ko kakve raveku.. puj sirotinjo
Romario 77
Nadam se da pise ugovoru da ne moze igrati protiv Sarajeva
bebi
steta, prije dvije sezone bio odlican i samo se ugusio u masi nekih kojima se sansa vise davala. Sretno , odradi tu polovinu i idi onda u pravi klub, tamo gdje si trebao prije lose odluke :)
Gaucho
A sto ste se natovarili, samo se ceka objava o Čeliku da se izlije negativna energija. Ima drugih načina, malo protrcite, družite se s ljudima..
Stanley
ma koga bolan boli racku za mrtvi Ćelik?
Gaucho
Očito mnoge zanimaju informacije o Čeliku, jer svaku objavu isprati mnoštvo komentara.
Zvatic
Zato sto vas mrze svi.Niste nista drugo ni zasluzili poslje sramotnog opstanka u ligi.Drugoligasi cete uvijek biti bas kao i u Jugi.
Gaucho
Mrze pojedini paćenici, ali sve je to super jer ne bi valjalo da je drukčije. Čelik je institucija za mnoge klubove u BiH, pogrešno vođenje kluba je dovelo do problema koji se danas ispravljaju, a sta je drugo krivo nego politika koja se upliće u sve. A budućnost ce pokazati gdje institucija pripada, samom vrhu domaćeg nogometa.
Stanley
Čuj ovog institucija sunce ti...
Gaucho
Nista manje od tog
franjo25z
Idi brisi bale i igraj se klisa
Zvatic
Pa ovaj je prosto otjeran sa Koseva i sad valja vama? Naravno kad ste skupljaci otpada,..cigani zenicki. Pun vas je Mostar,..dok vas ne istjeramo i iz Mostara i iz lige.
Bajzlaja
Zvaticu mama ti navija za Celik
andi
kapa dole,istina jebiga
franjo25z
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.