NK Čelik: Aldin Šišić ne putuje u Antaliju, pronašao novi klub
Šišić će karijeru nastaviti u ekipi koja se bori za vrh u Prvoj ligi Republike Srpske

Prešao u redove prvoligaša Sloge

NK Čelik: Aldin Šišić ne putuje u Antaliju, pronašao novi klub · Saznajemo

E. Škorić

Nogometaši Čelika sutra će put Antalije gdje će se pripremati za drugi dio sezone, a u avionu za Turksu neće biti Aldina Šišića.

Iako se Šišić našao na spisku igrača koji su trebali da putuju u Antaliju na pripreme, došlo je do sporazumnog raskida ugovora, pa je ovaj nogometaš napusito Čelik.

Dvadesetosmogodišnji veznjak će u drugom dijelu sezone nastupati za ekipu Sloge Gornje Crnjelovo, koja se bori s Borcem za ulazak u Premijer ligu BiH.

Šišić je u Čelik došao u zimu 2017. godine, a prethodno je nastupao za Mladost Doboj Kakanj, Vitez, Slobodu iz Tuzle, Velež i matični klub Čelik.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

U tekućoj sezoni je odigrao 15 premijerligaških mečeva i upisao je jednu asistenciju.

Zanimljivo da na spisku za Tursku nema Steve Nikolića i Armina Duvnjaka, koji s klubom još imaju važeće ugovore, a otpao je i Ratko Dujković, kojem početkom narednog mjeseca ističe ugovor s klubom. Na spisku nema ni Ljubiše Pecelja, jer je njegov klub Zvijezda iz Gradačca tražila određeno obeštećenje, pa je tako umjesto njega u ekipu uskočio Koreanac Choi Jun Jae, koji igra na poziciji lijevog beka.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Zvatic
Ovaj je jedinio i valjo. Sad im je raspad jos veci.
1 5
Scarface
Sisicu sretno u nastavku karijere..
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi