Mostar SG dočekuje Salines

Hrkać: Favoriti smo i vjerujemo u pobjedu

Endin Čaušević

Nakon zimske pauze, prvi susret u drugom dijelu sezone tim Mostar SG Stalorada odigrat će sutra u dvorani USRC Midhad Hujdur – Hujka. 

Protivnik je Salines, jedini klub koji je jesenas uspio poraziti mostarski tim, a meč počinje od 17:30 sati. Bh. reprezentativac Mirko Hrkać nada se dobrom izdanju i pobjedi Mostara.

"Za svaki meč, pa tako i za ovaj pripremamo se maksimalno. Iza nas je kvalitetan mini ciklus i nadamo se uspješnom proljeću. Manje razmišljamo o tome ko nam je protivnik, želimo više misliti o sebi i svojoj formi, vjerujući da je ona u ovom trenutku na zavidnom nivou. Smatram da smo u ovom susretu favoriti i nadam se pobjedi. Salines je dosad uvijek bio korektan protivnik", rekao je Hrkać.

Pobjeda nad Salinesom prilika je da Mostar SG bodovno pobjegne svom prvom pratiocu na četiri boda.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.