Jovan Lazarević pojačao Mostar SG Staklorad
Alen Đuliman je ispred kluba Mostar SG Staklorad poželio dobrodošlicu najnovijem pojačanju bh prvaka.

Aktualni prvaci u nastavku sezone još jači

Jovan Lazarević pojačao Mostar SG Staklorad

Novi član malonogometnog šampiona BiH od danas je Jovan Lazarević. Reprezentativac Srbije u Mostar stiže iz portugalskaog Burinhosa. Nakon tople dobrodoščice od strane čelnika kluba, stručnog štaba i novih saigrača, Lazarević je odradio prvi trening u novom klubu

"Portugal sam napustio iz razloga na koje nisam mogao utjecati. Želio sam ovdje doći, osvojiti titulu i igrati Ligu prvaka"- izjavio je za početak Lazarević.

Klupski čelnici ne kriju zadovoljstvo zbog Lazarevićevog dolaska. Alen Đuliman kaže da njegovim dolaskom ekipa nije kompletirana, najavljujući nova pojačanja.

"Lazarević dolazi kao veliko pojačanje. Nadamo se da će on biti novo čudo u bh. futsalu. Igrao je u velikim klubovima i uklapa se u koncepciju našeg stručnog štaba. Sa njim i sa novim pojačanjima ćemo napasti duplu krunu. To je konačan rezultatski cilj ove sezone" - konstatovao je Đuliman.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi