Galić: Cilj je dupla kruna i idemo pravim putem
Mostarci i ove polusezone pokazali svoje kvalitete

Mostarci slavili jesenju titulu

Galić: Cilj je dupla kruna i idemo pravim putem

S. Mlaćo

Mostar SG Staklorad je jesenji prvak Premijer futsal lige BiH.

Pobjedom u Livnu aktualni prvak osigurao je zimu na liderskoj poziciji u nikad neizvjesnijoj i zanimljivijoj sezoni. Golman Stanislav Galić i ove jeseni dao je značajan doprinos uspjehu kluba.

"Nakon nešto slabijeg ulaska u sezonu, na što je realno utjecao nastup u Ligi prvaka i povrede koje su nas pratile, došla je željena forma i mi smo počeli igrati onako kako se očekuje. Cilj je postavljen pred početak sezone, a to je dupla kruna i mi idemo pravim putem", kaže Galić.

Nakon posljednje utakmice u godini igrači su otišli na zasluženi odmor.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

"Dobro ćemo odmoriti, a onda slijede naporne pripreme u kojim se želimo spremiti za veliki izazov kakav je proljetni dio sezone. Idemo po trofeje", najavio je Galić i čestitato svima u klubu uspješnu 2018. godinu koja je obilježena naslovom prvaka i još jednim nastupom u Ligi prvaka.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije