Sapunica se nastavlja

Jelena Karleuša se oglasila na Instagramu, lajk joj dao i Edin Džeko

Endin Čaušević

Srbijanska pjevačica Jelena Karleuša ponovo se oglasila na Instagramu povodom skandala oko afere sa Igračem s brojem šest.

Već sedam dana traje nevjerovatan skandal između Karleuše i bh. fudbalera koji nastupa za Anderlecht. Prvo su se pojavile priče da je Karleuša u ljubavnoj vezi sa bh. igračem iako je već nekoliko godina u braku s Duškom Tošićem. Nakon što je ona to demantovala i prozvala bh. igrača on je počeo da objavljuje fotografije ove pjevačice eksplicitnog sadržaja.

Skandal je prerastao u ozbiljne prijetnje od strane Karleuše koja se kasnije pravdala da joj je hakovan Twitter nalog. Ništa bolje nije uradio ni Igrač s brojem šest koji je objavljivao slike s Karleušom iz Atine, a kasnije pokušao da se izvuče s pričom da je to samo fotomontaža. No, oboje su demantovani videima koji su se pojavljivali na društvenim mrežama.

Karleuša je proteklih dana boravila kod muža u Kini, no vratila se u Srbiju zbog snimanja muzičke emisije. Jučer ju je dočekao veliki broj novinara, a njoj se nije svidjelo ono što je jutros pročitala u novinama. Odlučila se ponovo oglasiti na Instagramu, a zanimljivo da joj je podršku lajkom dao i bh. kapiten Edin Džeko.

"Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj porodici i meni učinjeno bolesnim lažima, nemerljivo je. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili uradila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene porodice, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka ćuti. Za kraj, apelovaću. Ne stavljajte mi decu na naslovne strane. Ne koristite moju decu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama bar malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji...?", poručila je Karleuša preko Instagrama.

Nevjerovatno: Duško Tošić je znao za vezu Jelene Karleuše i bh. reprezentativca

Mnogima nije jasno zašto Tošić toliko šuti o svemu kada je očito da između Igrača s brojem šest i Karleuše postoji nešto. Priča se nakon nekoliko dana pauze ponovo nastavila, a ovaj put odlučio se oglasiti reprezentativac Bosne i Hercegovine.

On je nakon svega odlučio dati komentar za srbijanske medije i to "Alo Vip" magazin. Igrač s brojem šest je potvrdio da je imao aferu sa Karleušom, te da je Tošić sve to znao.

"Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem dio ove priče. Dosta mi je svega", rekao je bh. fudbaler za "Alo Vip".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.