12

Komentari (12)

tuzlaak
Edin Merlin
Ha Ya hahahahaahahaah
hangouts123
I mogli ste i Kolašincu dodijelit nadimak npr.igrač s brojem 5.Jer on u Arsenalu i u BiH je neprepoznatljiv igrac.Protiv Belgije se setao po terenu i njega boli k za Bosnu.Stalno ga na ovome portalu hvalite a reprezentacija od toga nema nista.Hvalite Dzeku,Pjanica,Sarica pa cak i Vranjesa prije njega!
Adnanos
Ma nek se brane i rade šta hoće. Njihov život. Boli me kifla
hangouts123
Joj sad ce se svi saosjecati s Karleusom kako su joj dijeca u novinama.Ona je vrijedjala svaciju djecu cesto i redom je to radila,psovala je islam,Jalu i Bubu nazvala teroristima jer imaju bradu i jer su muslimani.Sto se tice Vranjesa nemjerljivo je koliki je on majmun,ali respekt i za njega.Svi znaju kakvu tetovazu ima,momak je rekao da je cetnik,da je srbin.BiH kaze da je njegova domovina ako je to stvarno tako svaka mu cast.Jer ljudi ovo je Balkan dio planete gdje je neko jednoj naciji heroj,drugoj zlocinas.Nama je Oric heroj,srbima zlocinac.Gotovina hrvatima heroj,srbima zlocinac i sve tako u krug !A bar je on rekao da je cetnik i opet na neki nacin doprinosi drzavi,a koliko je samo drugi unistavaju a predstavljaju se kao priiatelji!!
Benjamingst
JK je upravo vredjala Islam, nazvala Jalu Dzihadska Muzika itd. Branila ratnog zlikovca Ratka Mladica. Davno je napala Bosnjakinju na svom profilu, vredjala Islam Itd...
king11
lajkovo igrač sa brojem 11
ArminA
Sramota sta covjekov um moze zamisliti pa i covjek sam uraditi . Vranjes je dotakao samo dno kako u fudbalskom svijetu tako i van njega. Üitam se da li su njegovi roditelji ponosni sto su odgojili pseto bez razuma. Sramota je da se spominju icija djeca da su ne znam sta uradili. Tako i vi koji komentarisete glupim konentarima kako bi ispali duhoviti ,zamislite svoju djecu razmislite o vasim djelima ,ako je neko uspio u zivotu budi covjek pa mu cestitaj a ne öjubomorna zivotinja ,razmislite o svojoj djeci kako bi vama bilo...
Šaraf
Fuj sportskih novinara
Fino alla Fine
Jebem ja mater I novinaru I uredniku I zivo I mrtvo. Znate vi zasto.
Zoilomas
I ja !!! Blokiraju narodu komentare
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.