Tošić povukao potez: "Čim me je nazvao, znao sam šta je..."

Jeleni baš ne ide...

Tošić povukao potez: "Čim me je nazvao, znao sam šta je..."

O. Lekić

Srbijanski fudbaler Duško Tošić ne želi preći preko afere koju je njegova supruga Jelena Karleuša imala s bh. reprezentativcem s brojem šest.

Premda se u činilo kako su u pitanju samo tabloidski tračevi, nakon što su u javnost isplivale fotografije i poruke koje je pjevačica slala igraču Anderlechta, Tošić je potpuno pukao i navodno je već kontaktirao advokata kako bi pokrenuo proces razvoda.

Tošiću je navodno velika briga trenutno to što bi imovinu stečenu morao dijeliti s Karleušom, ali razvod želi ubrzati kako njegovoj supruzi ne bi pripalo i 14 miliona koji ga sljeduju prema posljednjem ugovoru u Kini.

"Kada je počela cijela ta priča, svi mi koji dobro poznajemo Duška rekli smo da će sve proći kao da se nije ni desilo ukoliko se ne pojave dokazi. Ipak, isplivali su fotografije, snimci i poruke i cijela Srbija je vidjela njegovu golu ženu sa klincem koji u fudbalskom svijetu važi za lijevo smetalo. Samo dan nakon toga, izašle su one poruke gdje govori ljubavniku da muža gleda kao brata, a zatim do detalja opisuje perverzni seks koji želi", priča za Alo izvor, navodno Duškov prijatelj i bivši saigrač.

"Samo sat vremena otkako su svi mogući portali objavili prepisku Jelene sa tim malim, zazvonio mi je telefon i vidio sam da je on. Znao sam da me zove da se raspita za razvod i da je pukao. I sam sam razveden, a dobar advokat mi je pomogao da sačuvam to što sam zaradio i da osiguram djecu. Prijatelji smo 10 godina i moj razvod smo prošli zajedno i zezali se da će i on tako jednog dana. Kako sam i mislio, rekao mi je da planira da stavi tačku i da ne može više da izdrži. Sljedeći dan čuo se sa mojim advokatom", dodaje izvor.

Jedno je sigurno, sudbina ovog bračnog para će zasigurno ostati još dugo u žiži interesovanja domaće javnosti.

Jeleni baš ne ide...

Jelena Karleuša prolazi kroz medijski pakao, a uz to joj je suspendovana i sa popularne društvene mreže Twitter na kojoj ima više od 200.000 pratilaca.

Pretpostavlja se kako razlog suspenzije leži u objavljivanju fotografije na kojoj bh. nogometaš pozira gol.

Top Komentari

Samkodk
Igrac s brojem 6 po zanimanju cetnik ono patriotski tuca karleusu..
18 0
mer12
Ovaj Tosic lijep, zgodan ,,,a ova Karleusa je toliko ruzna da Bog prosti daje dobra da svrake tjera iz žita, u sta je gledao ....
15 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi