Nevjerovatno: Duško Tošić je znao za vezu Jelene Karleuše i bh. reprezentativca
Igrač br. 6 odlučio je da se oglasi u srbijanskim medijima i pošalje jasnu poruku javnosti, ali i Karleuši i Tošiću koji se trenutno nalaze u dalekoj Kini.

Igrač s brojem šest se oglasio

Nevjerovatno: Duško Tošić je znao za vezu Jelene Karleuše i bh. reprezentativca

E. Čaušević

Skandal koji je potresao Balkan prošle sedmice između srbijanske pjevačice Jelene Karleuše i Igrača s brojem šest još uvijek se ne smiruje.

Bh. fudbaler našao se u centru skandala zbog afere sa Karleušom, a sve se pretvorilo u haos kada su u javnost procurile golišave fotografije ove pjevačice. Igrač Anderlechta je sve zakuhao i objavom da je afera zaista postojala i da je Karleuša često dolazila u Atinu, a onda je poručio da je sve to samo fotomontaža i laž.

No, bh. igrač se našao u problemu nakon što su slike i videa došle u ruke javnosti, a onda mu je Karleuša uputila žestoke prijetnje da sve mora demantovati. Na kraju je ona odlučila da pobjegne od svega u ruke supruga Duška Tošića koji igra trenutno u Kini.

Mnogima nije jasno zašto Tošić toliko šuti o svemu kada je očito da između Igrača s brojem šest i Karleuše postoji nešto. Priča se nakon nekoliko dana pauze ponovo nastavila, a ovaj put odlučio se oglasiti reprezentativac Bosne i Hercegovine.

On je nakon svega odlučio dati komentar za srbijanske medije i to "Alo Vip" magazin. Igrač s brojem šest je potvrdio da je imao aferu sa Karleušom, te da je Tošić sve to znao.

"Nikada nisam bio fan i niko nikada nije mogao niti će moći tako da me predstavi. Duško je znao za moju i Jeleninu vezu, a ja ne želim više da budem dio ove priče. Dosta mi je svega", rekao je bh. fudbaler za "Alo Vip".

Jelena Karleuša: Kraj...

Nakon što su objavljene neke nove fotografije i poruke, Jelena je još jednom odlučila da se oglasi preko Twittera.

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da žena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj", napisala je Jelena.

Samo nekoliko minuta kasnije odlučila je da se ponovo oglasi. Ovog puta je pozvala predsjednika Srbije Aleksandra Vučića da joj pomogne.

"Gospodine Vučiću, da li mogu javno da vas zamolim da mi pomognete i zaustavite ovo ludilo i nepravdu u medijima? Ako ne zbog mene, onda zbog moje dece, muža, bolesne majke... Molim vas. Otislo je predaleko", napisala je ona.

"Da ja sada dokazujem da poruke koje objavljuju nisu moje, da intimni delovi tela nisu moji... da zena sa slika na stomaku nema 3 Carska reza i mladeže kao ja... nema svrhe. Mediji su zarad tiraža rešili da me ubiju... da ubiju moju porodicu. Neka Srbija gleda. Nemoćna sam. Kraj".

Top Komentari

andi
manpušite kurac i vi ove vjesti,chela planeta se guzi pa šta,bolesni usrani umovi,od kije napraviste časnu sestru a ona kurca primila od triglava do đevđelije,sad jebač Vranješ,sa onim kurčičem nemože ni kokoške guziti eto on nekog jebe,,jebo vas vranješ i jelena,ja vjesti i kurca.
9 0
Samkodk
Igrac s brojem 6 po zanimanju cetnik vojvode djurica ono patriotski tuca karleusu..
5 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti