Prvenstvenu utakmicu ovih timova Real je dobio na gostovanju rezultatom 1:4 (Foto: EPA)

Može li Girona do čuda?

Čudom u Madridu do bogatstva

Midhat Šljivak

Madridski Real večeras će u prvom meču četvrtfinala Kupa Kralja ugostiti ekipu Girone.

Kraljevi su očekivano veliki favoriti pred ovaj meč, pa tako kladionice katalonsku ekipu vide kao apsolutnog autsajdera u Madridu.

Kladionica Mozzart tako na Gironu nudi kvotu o kojoj apsolutno svi kladioničari maštaju. Isto tako sa druge strane kvota na Real je dobra za povećanje ukupnog dobitka, ali nije nimalo izazovna.

Čudo u Madridu i eventualna pobjeda Girone može vam donijeti pravo bogatstvo. Hrabrost je ono po čemu su istinski kladioničari poznati, ali treba imati petlju i odigrati "čistu" dvojku na Gironu.

Zato je i dvoznak u Mozzartu jako dobra opcija. Girona će se sasvim sigurno boriti svim silama za dobar rezultat u prvom meču na Santiago Bernabeu i Kraljevima neće biti lako.

Susret Real Madrid - Girona se igra večeras od 21:30 sati, a kompletna ponuda kladionice Mozzart nalazi se OVDJE.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.