Real kontaktiran, James Rodriguez seli u London?
James Rodriguez će se na ljeto vratiti u Madrid, ali teško da će ga Real ostaviti, spreman je za nove izazove

Arsenal želi Kolumbijca

Real kontaktiran, James Rodriguez seli u London?

E. Škorić

Arsenal planira da pojača vezni red, a navodno je na meti Topnika i veznjak Bayerna.

James je trenutno na posudbi u Bayernu, ali će se vjerovatno vratiti u Real Madrid na kraju sezone.

Real želi da proda Jamesa već ovog ljeta, dok je Arsenal trenutno spreman da dovede kolumbijskog reprezentativca na posudbu, pa će pokušati da naprave dogovor sa čelnicima Madriđana.

Real želi Christiana Eriksena, pa ako krene po 27-godišnjeg Danca i na kraju ga dovede iz Tottenhama, onda svakako neće imati ništa protiv da Jamesa pošalje Arsenalu.

Kolumbijac je zabio tri gola u 12 nastupa za Bayern tokom ove sezoe, a u Realu je u sezoni 2016/17 postigao 11 golova na 33 utakmice, nakon čega je otišao u Bayern.

I Juventus želi Jamesa

Sportski direktor Stare dame Fabio Partici je razgovarao sa Jamesovim agentom Jorgeom Mendesom u Dubaiju, ali za sada je poznato da je transfer moguće obaviti tek narednog ljeta, odnosno kada se Kolumbijac vrati u Real sa kojim je pod ugovorom.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kolumbijac je već najavio kako ne želi ostati dio Bayerna i naredne sezone. To znači povratak u Real, koji će ga međutim odmah staviti na transfer listu.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

dosadnoje
Samo im je on trebao, inace pruža nevjerovatne partije na klupi bayerna
0 3
SakeArsenal
Daće bog
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi