Isco će odbiti sve ponude, ali je uslov odlazak Solarija
Od 2013. godine kada je stigao na Santiago Bernabeu Isco je odigrao 263 utakmice i postigao je 45 pogodaka (Foto: EPA)

Španac spreman ostati

Isco će odbiti sve ponude, ali je uslov odlazak Solarija

M. Šljivak

Fudbaler Real Madrida Isco ne želi napustiti klub usprkos velikim ponudama koje dobija.

Interes za 26-godišnjeg ofanzivca je ogroman. Manchester City, Juventus, Inter i PSG, samo su neki od timova koji ga žele u svojim redovima, ali on za sada ne želi otići.

Spreman je Isco da ostane još dugo u Realu, ali to će zavisiti isključivo od toga da li će Santiago Solari ostati trener Kraljeva.

Isco nije omiljen kod Solarija. Argentinski stručnjak mu ne vjeruje previše, pa je Isco od Solarijevog dolaska na klupu Reala odigrao samo 491 minut.

Međutim, sjajni fudbaler još uvijek ne želi napustiti tim. Iako je interes za njegovim uslugama ogroman, on će sačekati kraj sezone i potom će odlučiti o svojoj sudbini.

Ako Solari dobije povjerenje rukovodstva Reala i u narednoj sezoni, Isco će sigurno otići iz kluba i o tome uopšte neće razmišljati.

Šansu za igru Isco će čekati večeras u Kupu Kralja protiv Girone. Mozzart u ovom meču nudi ogromnu kvotu na pobjedu gosta, a sigurno će biti veoma napeto jer gosti stižu iz Katalonije.

Kompletnu ponudu Mozzart kladionice za ovaj meč pogledajte OVDJE, a zaista dosta toga možete izabrati.

Manchester City je favorit za njegov potpis

Isco pred sobom ima zaista veliki broj ponuda, a za njegove usluge su zainteresovani sve sami velikani.

Poseban interes za njega pokazuje Manchester City. Menadžer Građana Pep Guardiola veliki je obožavaoc Isca i spreman je već sada poslati ponudu za njega.

Međutim, morat će sačekati ljeto. Isco će na kraju sezone donijeti odluku o eventualnom transferu, a Real bi na njegovoj prodaji mogao itekako dobro zaraditi.

Cijena koju su Kraljevi postavili je 100 miliona eura. Ispod te cifre će teško ići, a Građani su za sada spremni platiti 86 miliona eura.

Isco je ove sezone nastupio u 23 utakmice za Kraljeve i postigao je četiri pogotka.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi