Pipita debituje

Gonzalo Higuain u prvoj postavi protiv Sheffielda

Argentinski napadač Gonzalo Higuain uskoro će debitovati za svoj novi klub.

On je prije nekoliko dana raskinuo ugovor o posudbi sa Milanom te stigao u Chelsea gdje će ostati najmanje do kraja ove sezone.

U prošlom meču Plavaca protiv Tottenhama u Liga kupu Pipita je sjedio na klupi za rezerve iako nije imao pravo nastupa, a večeras će protiv Sheffield Wednesdayja igrati od prve minute.

U pitanju je susret šesnaestine finala FA Cupa u kojem je Chelsea domaćin pa će Pipita svakako imati lijepu priliku da se pogotkom predstavi domaćoj publici.

Sastav Chelseaja: Caballero, Azpilicueta, Rudiger, Christensen, Alonso, Ampadu, Barkley, Kovačić, Willian, Hudson-Odoi, Gonzalo Higuain.

Susret počinje od 19.00 sati.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.