Zaludio kompletnu nogometnu Evropu, ali želi obući samo jedan dres
Mladi napadač briljira u dresu Lillea ove sezone i na ljeto bi mogao da bira gdje da ide

Pepe je na meti velikana

Zaludio kompletnu nogometnu Evropu, ali želi obući samo jedan dres

E. Škorić
Teme:

Nicoals Pepe je pravo otkrovljenje ove sezone, a partije u dresu Lillea mogle bi mu trasirati put do nekog velikana.

Pepe je odigrao 21 ligašku utakmicu u Francuskoj i postigao je 13 golova uz devet asistencija, pa je 23-godišnji napadač privukao interes najvećih timova u Evropi.

Međutim, njegova želja je da zaigra u samo jednom klubu. Doduše, to je rekao prije godinu dana dok su ga novinari povezivali s Arsenalom.

"Sanjam o Chelseaju, to je jedini klub u kojem bih igrao u Premier ligi", rekao je tada Pepe, koji je nosio dres Angersa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pa sada bi Chelsea mogao da krene po talentovanog nogometaša, a Plavcima će ionako trebati neko dobro krilo pošto su sve izvjesniji odlasci Edena Hazarda i mladog Hudson-Odoija.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi