Argentinski napadač je večeras trebao debitovati za novi klub, ali...

Večeras trebao debitovati

Cardiff objavio spisak igrača za Arsenal, među njima Emiliano Sala

Fudbaleri Arsenala i Cardiffa večeras će na Emiratesu odigrati vjerovatno najtužniji meč ove sezone u Premiershipu.

Vjerovatno je baš na ovom meču u Premier ligi trebalo debitovati novo pojačanje kluba iz Velsa Emiliano Sala, ali nažalost njega nema na terenu, a možda ni među živima.

Iz dobro poznatih razloga Cardiff je odlučio da na neki način oda počast svom nesuđenom fudbaleru i to baš pred susret u kojem je trebao debitovati. Ekipa iz Velsa je objavila imena igrača koji konkurišu za večerašnji meč, a među njima se našlo i ime Sale. Pored istog se nalazi i cvijet.

Inače, ovaj susret počinje od 20.45 sati, a vjerujemo kako čelnici Premiershipa neće upriličiti minut šutnje obzirom da još postoji nada da će on biti pronađen. Naravno, to se odnosi i na ostale susrete u Engleksoj koji se igraju večeras.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.