Foto: Twitter/Manchester United

Škrabotine...

Šta je to potpisao Anthony Martial?

Anthony Martial je danas okončao sve špekulacije o svojoj budućnosti pošto je potpisao novi unosni ugovor sa Manchester United.

Francuz je izgledao presretno na ceremonijalnom potpisivanju ugovora koji će ga na Old Traffordu zadržati do juna 2024. godine (+ opcija produženja saradnje za još jednu godinu), ali je jedan navijač Uniteda ubrzo primijetio da nešto ne štima.

Tačnije, primijetio je "kiks" PR službe. U Unitedu su očigledno žurili sa ceremonijom potpisivanja i fotografisanjem, pa su Martialu u te svrhe dali papir na kojem su se nalazile obične "škrabotine", a ne pravi ugovor.

Umjesto stavki iz ugovora, Martial je tako za objektive fotoaparata potpisao "nasumično otkucani" Word dokument.

Potražite više informacija na temu Premier league:

To nije promaklo oštrom vidu jednog navijača koji je na Twitteru poručio:

"Može li me neko zaposliti u administraciji Manchester Uniteda? Potrebno je imati isustvo u radu u Word-u i izradi lažnih ugovora".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.