Philippe Coutinho o odlasku iz Barcelone: Niko ne zna šta će se desiti
Za čovjeka koji je plaćen 142 miliona eura, Philippe Coutinho je pokazao premalo u Barceloni. Sve se više piše o tome da bi on u ljetnom prelaznom roku mogao napustiti klub (Foto: EPA)

Razmišlja o transferu

Philippe Coutinho o odlasku iz Barcelone: Niko ne zna šta će se desiti

Midhat Šljivak

Philippe Coutinho će do kraja sezone nositi dres Barcelone, ali bi u ljetnom prelaznom roku ipak mogao napustiti tim sa Nou Campa.

Reprezentativac Brazila se povezuje sa povratkom u Premiership. Interes za njega pokazuje Manchester United, a čini se kako ni Coutinho nema ništa protiv odlaska na Old Trafford.

Brazilski fudbaler je u razgovoru za beIN Sports dao poprilično interesantan odgovor kada je u pitanju odlazak u United.

"Niko ne zna šta će se desiti u budućnosti. Meni je trenutno u glavi samo naporan rad", rekao je Coutinho.

Ove sezone brazilski fudbaler koji je plaćen 142 miliona eura nastupio je u 30 utakmica. Počeo je međutim samo njih 12, a postigao je osam golova.

Igrači Barcelone bojkotuju Philippea Coutinha?

Coutinho je znatno manje zastupljen u igri Barce u proteklim utakmicama jer igrači ne žele da mu daju loptu.

Gotovo svaki put kada je imao loptu Coutinho bi napravio grešku, a očito Messi i društvo to više ne žele da trpe.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Madridski AS je objavio da je Coutinho dobio dosta manje lopti u utakmici protiv Girone nego što je to slučaj inače. No, na njegovu žalost i kada je imao loptu u posjedu obično nije uradio ništa značajno.

Međutim, sinoć u duelu protiv Seville u Kupu Brazilac je bio značajna karika u igri i p ostigao je dva pogotka u pobjedi od 6:1.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi