Nije se naigrao jesenas

HŠK Zrinjski poslao Hairlahovića na posudbu · Zvanično

Ismar Hairlahović u nastavku sezone će boraviti na posudbi u Radniku iz Bijeljine, saopštio je bh. prvak Zrinjski na zvaničnoj stranici.

Ovaj nekadašnji omladinski reprezentativac BiH sa Zrinjskim nije otputovao na pripreme u Medulin, a kako se nije uspio nagoditi o sporazumnom raskidu saradnje, odlučeno je da ostatak sezone provede na posudbi u Radniku iz Bijeljine.

Putem zvanične stranice saopštio je to i mostarski klub, a uostalom bolja minutaža i više šanse za igru je ono na čemu je insistirao i sam Hairlahović, koji pun motiva odlazi u Bijeljinu vjerujući kako će pokazati kvalitete koje su ga uostalom prošle godine i dovele Pod Bijeli brijeg.

U našoj zemlji Hairlahović je pored Zrinjskog igrao još za Slobodu iz Tuzle, dok je profesionalnu karijeru započeo u Hrvatskoj gdje je prethodno nosio dresove Hajduka i Dugopolja.

Podsjećanja radi, osim Hairlahovića klubove su našli i ostali 'otpisani' igrači Zrinjskog. Šime Gržan je završio u GOŠK-u, Josip Miketek skrasio u fenjerašu Krupi, dok je mladi Bruno Šutalo poslan na posudbu u Čapljinu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.