Radnik nakon preokreta bolji od Rudara

Pobjeda bh. premijerligaša

Radnik nakon preokreta bolji od Rudara

S. Mlaćo

FK Radnik iz Bijeljine nalazi se na pripremama u Crnoj Gori, a danas su izabranici Mladena Žižovića odigrali prijateljski meč protiv Rudara iz Pljevlja.

Nakon prvih 45 minuta mreže su mirovale, a u 54. minuti Đalović dovodi Rudar u vodstvo. Ipak, Radnik se nije predavao pa je već u 60. minuti iskusni Velibor Đurić na asistenciju Slaviše Radovića pogodio za 1:1.

Nastavio je Radnik sa napadima, što se isplatilo u 81. minuti. Motika bježi zadnjoj liniji Rudara, te lijepo pogađa za potpuni preokret.

Prijateljski meč:

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

FK Rudar Pljevlja - FK Radnik Bijeljina 1:2

FK Radnik Bijeljina: Lučić, Bečelić, Radović, Đelmić, Popara, Hadžić, Maksimović, Barić, Đurić, Šubert, Isić. Igrali su još: Marković, Nikić, Purić, Sušić, Mekić, Vasić, Mujkić, Šantić, Krsmanović, Ristanović, Bradonjić, Motika, Delić, Merajić. Trener: Mladen Žižović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi