HŠK Zrinjski: Promjene u rasporedu pripremnih utakmica
Prvu utakmicu u Medulinu Zrinjski će odigrati s premijerligaškim rivalom NK GOŠK-om.

Umjesto s Češkim Budejovicama Plemići će igrati s GOŠK-om iz Gabele

HŠK Zrinjski: Promjene u rasporedu pripremnih utakmica

Momčad HŠK Zrinjskog odrađuje treći dan priprema u istarskom gradiću Medulinu gdje se priprema za nastavak natjecanja u Premijer ligi Bose i Hercegovine. 

Momčad bh prvaka od sutra će nastupiti na turniru "Medulin Cup" na kojem će se natjecati nekoliko momčadi koje pripreme kao i Zrinjski odrađuju u Istri. Zrinjski je sutra u 11 h trebao igrati utakmicu s drugom momčadi hrvatskog prvoligaša NK Osijek, te potom s češkim drugoligašem Budejovicama. 

No jučer je došlo do promjena u planu odigravanja utakmica. Plemići će sutra umjesto s NK Osijek odigrati utakmicu protiv GOŠK-a iz Gabele u istom terminu u 11h ujutro dok će u četvrtak odmjeriti snage s Osijekom.

U Medulinu će HŠK Zrinjski odigrati još utakmicu za plasman na turniru te s još jednim hrvatskim prvoligašem NK Istrom.

Zaprati HŠK Zrinjski, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HŠK Zrinjski Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi