Klopp je bio nezadovoljan nakon utakmice

Liverpool je postigao gol iz očiglednog ofsajda

Pellegrini: Ništa novo za Kloppa, jednom me pobijedio golom iz sedam metara ofsajda

S. Pašalić

U posljednjoj utakmici kola Liverpool je sinoć odigrao samo 1:1 na gostovanju kod West Hama i tako dopustio Cityju da se približi na samo tri boda.

Liverpool je poveo u 22 minuti kada je Sadio Mane nakon asistencije Jamesa Milnera postigao gol za 1:0. Milner je bio u očiglednom ofsajdu, ali sudije nisu ništa dosudile i gol je na kraju priznat.

Samo šest minuta kasnije West Ham je izjednačio, a u samoj završnici meča Divock Origi je promašio zicer, iako je i on bio u ofsajdu.

Jurgen Klopp je bio bijesan nakon utakmice te je imao žestoku raspravu sa glavnim sudijom, ali je također imao nešto za reći i Manuelu Pellegriniju.

Trener West Hama je prokomentarisao Kloppa i njegovu reakciju na press konferenciji nakon utakmice:

"Nije bitno šta je Klopp rekao, on je navikao da pobjeđuje s golovima iz ofsajda. Dok sam bio u Malagi pobijedio me golom sedam metara iz ofsajda tako da se stvarno nema što žaliti", rekao je Pellegrini.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zatim je dao komentar i na situaciju u završnici meča.

"Liverpool je zabio gol iz očiglednog ofsajda, a u zadnjoj minuti su imali veliku šansu iako je opet Origi bio u ofsajdu", zaključio je Pellegrini.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.