Raduju se Građani, raduju se Pijetlovi: Liverpool kiksao protiv West Hama
Kao što su se navijači Cityja i Tottenhama nadali, Liverpool je kiksao kod West Hama i sada je ponovo sve otvoreno.

Redsima samo bod u Londonu

Raduju se Građani, raduju se Pijetlovi: Liverpool kiksao protiv West Hama

Fudbaleri West Hama i Liverpoola podijelili su bodove u susretu 25. kola Premiershipa jer su u Londonu odigrali meč bez pobjednika (1:1).

Bila je ovo vrlo opasna utakmica za Liverpool obzirom da je gostovanje kod West Hama tradicionalno teško, a na kraju se ispostavilo da su se navijači Manchester Cityja i Tottenmhama s razlogom nadali kiksu Redsa.

Naravno, ove tri ekipe se bore za titulu i nakon kiksa Liverpoola ponovo je sve apsolutno otvoreno.

Redsi su današnji susret otvorili dobro jer su poveli u 22. minuti kada je pogodio Sadio Mane. Treba reći da mu je asistiro James Milner koji je u trenutku prijema lopte bio u očiglednom ofsajdu. Ipak, pravda je došla na svoje samo šest minuta kasnije jer je West Ham izjednačio pogotkom Antonija nakon što je zaspala odbrana Liverpoola. To je bio i konačan rezultat prvog poluvremena.

U nastavku meča Liverpool je napadao i imao nekoliko pokušaja preko Mohameda Salaha, ali Lukas Fabianski je bio vrlo siguran na golu i do kraja je ostao aktivan rezultat iz prvog dijela.

Sada Redsi imaju samo tri boda viška u odnosu na City i pet u odnosu na Tottenham, a u narednom kolu dočekuju Bournemouth. S druge strane, West Ham je ostao na 12. poziciji i u narednom kolu igra protiv Crystal Palacea u gostima.

Premiership, 25. kolo:

West Ham - Liverpool 1:1

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Ma dajj
Guraju ih čitavu sezonu da Bog čekali titulu još 30 godina
12 0
arsenalbih
debilni Klopp..sto bi volio da ne osvoje nista.U 19 kolu vec se prica o tituli jbt
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi