U mostarskom klubu ambicije su jasne, a to je dupla kruna. U prilog tome ide i dovođenje bh reprezentativca u klupske redove.

Novo pojačanje u državnom prvaku

MNK Mostar SG Staklorad: Predstavljen Anel Radmilović

Anel Radmilović novi je član Futsal kluba Mostar SG Staklorad. Kapiten reprezentacije Bosne i Hercegovine danas se priključio timu i odradio prvi trening.

Utisci su, kaže, odlični. Kontakti sa klubom postojali su i ranije, Radmilović je prije godinu ipo odigrao preliminarnu rundu Lige prvaka u dresu Mostara, a sada je i zvanično član prvaka BiH.

"Uprava kluba dugo je radila na transferu" - rekao je Radmilović i dodao: - "Sada smo na obostrano zadovoljstvo sklopili ugovor i ja sam itekako sretan zbog toga. Ovo je veliki klub. Veoma dobro organizovan, sa kvalitetnim kadrom i treninzima koji su kvalitetniji u odnosu na ostale" -rekao je Radmilović na današnjem predstavljanju.

Ambicije u novom klubu su jasne.

"Cilj je dupla kruna. Smatram da u ovom trenutku nemamo pravog konkurenta. Što se tiče eventualnog nastupa u Ligi prvaka u koji čvrsto vjerujem, nadam se da ćemo dospjeti među 16 najboljih u Evropi. To bi bio veliki uspjeh. Uz malo sreće mogli bismo napasti i Final four, najavio je novi član Mostar SG Staklorada. 

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.