Mostar SG Staklorad,  Amel Bajgorić: želimo duplu krunu!
U prvaku države ambicije su jasne: dupla kruna je klupski cilj za ovu sezonu.

Mostarci pred gostovanje Tangu

Mostar SG Staklorad, Amel Bajgorić: želimo duplu krunu!

U srijedu u okviru 11. kola Premijer futsal lige Mostar SG Staklorad gostuje kod Tanga. Duel je to posljednjeplasiranog i prvoplasiranog tima na tabeli, a bodovna razlika u ovom trenutku iznosi 25 bodova u korist Mostaraca, tako da bi svaki ishod osim trijumfa predstavljao senzaciju

 Bez obzira na ulogu favorita, Amel Bajgorić i Dejan Pavlović oprezni su u najavi.

"Očekujemo pobjedu. Imamo ulogu favorita, razlika u kvalitetu je debelo na našoj strani, ali pobjeda svakako neće doći sama od sebe. Moramo se namučiti za bodove koje želimo osvojiti" - najavio je Bajgorić.

Dejan Pavlović očekuje trijumf na gostovanju kod Tanga.

"Većina nas je bila odsutna zbog reprezentativnih obaveza, tako da je osjetan blagi umor. Imamo dva dana da pripremimo utakmicu u kojoj ne smijemo potcijeniti protivnika. Favoriti jesmo, ali tu ulogu moramo potvrditi na parketu" - rekao je Pavlović.

Potražite više informacija na temu Premijer futsal liga BiH:

Mostar SG u četvrtfinalu Kupa BiH za protivnika dobio je Salines. Igrat će se jedna utakmica, a mostarski klub imat će prednost domaćeg terena.

"Prema nepisanom pravilu u Kupu dobijamo zanimljive protivnike koji su primamljivi i našoj publici. Cijenimo Salines, ali je cilj jasan. Mi želimo duplu krunu, time sam sve rekao" -dodao je Bajgorić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi