"Žalimo zbog povrede De Souze i želimo mu brz oporavak"

Sigurna pobjeda Mostaraca

"Žalimo zbog povrede De Souze i želimo mu brz oporavak"

S. Mlaćo

Mostar SG Staklorad pobijedio je u 11. kolu Premijer futsal lige tim Salinesa i učvrstio se na liderskoj poziciji.

 Da je dobro otvaranje nove godine bilo važno složio se i predsjednik Mostaraca Amel Bajgorić, pohvalivši igrače svog tima, uz žal zbog povrede Daniela Marinha De Souze.

"Pokazali smo zavidan nivo igre i ozbiljnosti. Od početka do kraja utakmice pristup igrača bio je za svaku pohvalu. Nijednog protivnika ne potcijenjujemo. Igrači su bili ozbiljni, igrali su za gol više, a opuštanja nije bilo ni kada je meč bio riješen. Žalimo zbog povrede De Souze i želimo mu i ovim putem brz oporavak", rekao je Bajgorić.

Daniel Marinho De Souza, jedan od ponajboljih igrača bh. prvaka, u narednim danima će biti podvrgnut detaljnim medicinskim pretragama.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi