Dynamo Dresden je odigrao dobru utakmicu

Bh. reprezentativac igrao do 84. minute

Haris Duljević napokon imao zapaženu minutažu u porazu Dresdena kod HSV-a

S. Pašalić

Vodeći tim njemačke 2. Bundeslige HSV je na svom terenu večeras dočekao Dynamo Dresden i slavio sa 1:0.

Dynamo Dresden je dobro odigrao prvo poluvrijeme i stvorio nekoliko izglednih prilika, ali nisu uspjeli doći do vodstva pa se na odmor otišlo sa 0:0.

Početak drugog poluvremena također je pripao gostima koji su imali još par lijepih prilika ali i dalje nisu uspijevali postići gol.

Kazna je zato stigla pred kraj meča u 84 minuti kada je Lewis Holtby pogodio za konačnih 1:0.

Potražite više informacija na temu 2. Bundesliga:

Haris Duljević je napokon odigrao jednu utakmicu za Dynamo Dresden, a zamijenjen je odmah nakon vodstva domaćih u 85 minuti.

HSV je i dalje prvi na tabeli sa 43 boda, četiri više od drugoplasiranog Kolna, dok je Dresden na 12. mjestu sa 25 bodova.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.