Dolazi na posudbu iz španskog Burgosa

Vraća se u ABA ligu

Ognjen Jaramaz zvanično u Partizanu do kraja sezone

S. Pašalić

Košarkaški klub Partizan je potvrdio da će igrač San Pablo Burgosa Ognjen Jaramaz pojačati tim iz Beograda.

On će doći na posudbu do kraja sezone u Partizan, što je potvrdio i španski tim na svojoj zvaničnoj stranici.

"Zadovoljstvo je biti dio San Pablo porodice. Zahvalan sam za podršku koju sam dobio od navijača i ljudi iz Burgosa, ali je na kraju najvažnije da imam veću minutažu. Zbog toga sam odlučio da je najbolja opcija da se preselim u Partizan do kraja sezone", poručio je Jaramaz.

23-godišnji Jaramaz (193 cm) je sjajno igrao za ekipu Mege prije nego što je u junu 2018. godine potpisao dvogodišnji ugovor za španski Burgos.

Potražite više informacija na temu ABA liga:

U junu 2017. godine je bio izabran kao 58. pick na NBA draftu od strane New York Knicksa, a iste godine je igrao za ovaj tim ljetnu ligu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.