Moguće da će propustiti i uzvratnu utakmicu protiv PSG-a

Loše vijesti za Solskjaera

Jesse Lingard i Anthony Martial van terena dvije do tri sedmice

S. Pašalić

Manchester United je u utorak u Ligi prvaka poražen na Old Traffordu od PSG-a sa 2:0.

Osim što je ekipa Olea Gunnara Solskjaera upisala poraz, Norvežanin je dobio i dodatne probleme jer su Jesse Lingard i Anthony Martial morali napustiti teren zbog povrede.

Sada je stigla i vijest o tome koliko će ova dva igrača biti van terena i ona se neće svidjeti navijačima Uniteda.

Naime Jesse Lingard i Anthony Martial će biti van terena dvije do tri sedmice, što znači da Norvežanin neće moći računati na dvojicu igrača u utakmicama protiv Chelseaja i Liverpoola, a moguće je da će propustiti i uzvratnu utakmicu Lige prvaka protiv PSG-a.

"Mislim da će, prema onom što sada vidim, biti van terena dvije do tri sedmice", rekao je Solskjaer uoči utakmice protiv Chelseaja.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.