Di Maria: Nisam zaslužio da me tako dočekaju jer me samo jedan čovjek otjerao iz Manchester Uniteda

Oglasio se Argentinac

Di Maria: Nisam zaslužio da me tako dočekaju jer me samo jedan čovjek otjerao iz Manchester Uniteda

E. Čaušević

Angel Di Maria sinoć je bio najnepoželjnija osoba na Old Traffordu, ali sigurno nije niko mogao očekivati da će ga navijači Manchester Uniteda dočekati na tako surov način.

Argentinski fudbaler odigrao je jednu sezonu za United, no nakon nesuglasica s tadašnjim trenerom Louisom van Gaalom napustio je klub i potpisao za PSG. Di Maria je pred ovaj meč rekao da očekuje zvižduke, ali sigurno nije mogao ni sanjati da će imati tako loš doček.

Navijači Uniteda zviždali su mu od prve do posljednje minute, a često su ga s tribina častili psovkama. No, svaka granica pređena je onog trenutka kada je Di Maria htio izvesti korner, a jedan od navijača gađao je staklenom flašom piva.

Di Maria se našalio i uzeo flašu kao da će popiti malo, a onda je i sam dobacio nekoliko psovki navijačima bivšeg kluba. Nakon što se sve malo smirilo Di Maria je za francuske medije pokušao objasniti šta se sinoć dešavalo na Old Traffordu.

"Bilo je teško od prve minute, ali sam znao da će se ovo desiti. Ipak, nikada nisam pričao negativno o navijačima Manchester Uniteda ili bilo kome u klubu osim Van Gaalu koji me i otjerao. Samo sam s njim imao problem i mislim da nisam zaslužio da me ovako dočekaju", rekao je Di Maria.

Psovke će koštati Angela Di Mariju!

Argentinskom fudbaleru navijači Manchester Uniteda nisu poželjeli dobrodošlicu sa PSG-om, te su mi pri svakom dodiru zviždali.

To se njemu očito nije dopalo pa je nakon prvog gola svog tima odlučio da se osveti domaćim navijačima i to riječima: 'Jebi*e se, jebi*e se", vikao je Di Maria.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Međutim, ovi povici bi mogli na kraju skupo koštati zvijezdu PSG-a. Prekšio je kodeks o ponašanju Evropske fudbalske federacije (UEFA) i zbog toga bi mogao biti kažnjen.

Po članu 15 pravilnika UEFA zabranjeno je provociranje protivničkih navijača i to bi Di Mariju moglo koštati suspenzije za naredni meč. Konačna odluka UEFA-e u ovom slučaju biće donijeta u narednim danima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

zaboti janos
Smijesno,treba kaznit domacina za flasa na terenu?zvizdanje isto ko lajanje
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti