Napolitanci i dalje ne žele da ga puste

Šta još da urade? United novom ponudom za Koulibalyja ruši rekorde, ali...

Edmir Škorić

Manchester United ne želi da odustane od Kalidoua Koulibalyja i sada je spreman da pošalje novu ponudu.

Uporan je United kada je senegalski stoper u pitanju. I kada se činilo da Crveni vragovi pomalo odustaju od sjajnog defanzivca, stižu nove vijesti sa Otoka.

Naime, United je spremio novu ponudu i ona iznosi čak 102 miliona eura, ali i dalje je upitno hoće li Napolu posustati i konačno pustiti 27-godišnjeg stopera, koji je u septembru prošle godine potpisao novi ugovor s Napolitancima i koji traje do ljeta 2023. godine.

Koulibalyja žele i Chelsea, Arsenal i Manchester City, no United je zasad najkonkretniji, a privremeni menadžer Ole Gunnar Solskjaer, koji će vjerovatno ostati i naredne sezone na klupi Uniteda, planira da prije svega dovede vrhunskog stopera.

Koulibaly je idealan izbor, ali njegovo dovođenje postaje prava noćna mora za sve u Manchesteru.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Uvijek pokušavam da napredujem. To je moj fokus otkada sam došao ovdje. Za sada mi ide dobro i želim da nastavim tako. Kada igrate dobro naravno da uvijek ima ponuda, i drago mi je, ali koncentrisan sam samo na Napoli", rekao je Koulibaly.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.