Seria A, 24. kolo

Inter nekako pobijedio Sampdoriju, Icardi meč odgledao sa tribina

Ekipa Intera pobijedila je večeras na Giuseppe Meazza stadionu Sampdoriju sa 2:1 u susretu 24. kola Serije A.

U Interu u posljednje vrijeme vlada vrlo loša atmosfera, a ponajviše je kriva supruga Maura Icardija Wanda Nara koja je ponovo ušla u sukob sa upravom zbog čega je Mauru između ostalog oduzeta kapitenska traka.

On je potom odbio igrati protiv Rapita iz Beča, a večeras ga također nije bilo u postavi protiv Sampdorije.

Inter se mučio u ovom susretu, ali je ipak uspio da dođe do trijumfa i to u drugom poluvremenu. Poveli su domaći u 73. minuti preko D'Ambrosija, ali gosti samo šest minuta kasnije dolaze do izjednačenja golom Gabbiadinija. Ipak, konačan rezultat postavlja Radja Nainggolan u 78. minuti.

Nerazzurri su nakon ove pobjede ostali na 3. poziciji sa 46 osvojenih bodova, dok je Sampdoriji ovo bio treći vezani poraz i sada je na 10. poziciji sa 33 boda.

Seria A, 24. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter - Sampdoria 2:1

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.