Raskol u porodici: Mauro Icardi se na Twitteru svađao sa sestrom zbog Wande

Teški dani za Argentinca

Raskol u porodici: Mauro Icardi se na Twitteru svađao sa sestrom zbog Wande

Endin Čaušević

Mauro Icardi ostao je bez kapitenske trake u Interu prije nekoliko dana, a saga oko njegove situacije u ovom klubu se nastavlja.

Mnogi za ovu situaciju najviše krive njegovu suprugu Wandu Naru koja je također i njegova menadžerica. Ona je bila zadužena za pregovore oko novog ugovora, no njeno odugovlačenje je na kraju naljutilo čelnike Intera koji su odlučili kazniti Icardija oduzimanjem kapitenske trake.

Icardi je potom napravio poprilično nejasan potez kojim je navukao na sebe gnjev navijača Intera nakon što je odbio da igra protiv Rapida u Evropskoj ligi. Nakon svega oglasila se i njegova sestra Ivana koja je poručila preko Twittera da joj nije jasno zbog čega dozvoljava da ga Wanda toliko iskorištava.

"Jadni moj brate, ali zašto nastavljaš dozvoljavati sve ovo? Inter ne dozvoljava takav stav. Kada bi samo imao ozbiljnu osobu iza sebe, onu kojoj je zaista stalo do tebe, ovakve stvari se ne bi dešavale", napisala je Maurova sestra Ivana na Twitteru.

Ivana je nakon nekoliko objava dobila odgovor, ali prvo od Wande koja ju je optužila da se javlja samo kada želi uzeti novac od Maura. Čini se da je Icardi poslušao suprugu jer je također svojoj sestri odgovorio da je vrijeme da ga prestane zvati i brinuti se za njega. Icardi se oglasio na Twitteru kada je Ivana samo napisala "Želim svog brata nazad".

"To se neće desiti. Zašto ne pokušaš da ovo vrijeme koje trošiš na mene iskoristiš na posao. Ništa nećeš postići s ovakvom taktikom. Sjeti se da pitaš i za neke od ostalih šestorice braće. Nikada nisam vidio da za njih pitaš preko Twittera. Doviđenja", poručio je Icardi, ali Ivana nije odustala i odgovorila mu je:

"Nemam potrebe da za njih pitam preko Twittera jer se oni jave na telefon kada ih zove. Oni nemaju takvu osobu iza sebe koja baca čarolije da bi popravila sliku o sebi. Prestani da budeš tako glup i otvori svoje oči! Vrati se i budi osoba koja si nekada bio".

Zašto je Real Madrid odustao od Maura Icardija?

Argentinski napadač je zbog izjava svoje supruge Wande ostao bez kapitenske trake u Interu, a zatim je odbio da putuje u Beč na utakmicu Evropske lige protiv Rapida.

Sve je izvjesnije kako će Icardi uskoro završiti epizodu na Giuseppe Meazzi, ali još uvijek se ne može pretpostaviti gdje će sjajni napadač nastaviti karijeru.

Povezivao se Icardi dugo sa prelaskom u Real Madrid. Njegove igre nisu prošle nezapaženo od strane Kraljeva i bili su spremni da izdvoje i više od 100 miliona eura za njegove usluge.

Međutim, i Kraljevski klub je odustao od angažovanja 26-godišnjeg napadača. Razlog je ponovo njegova supruga Wanda, koja ima i ulogu njegovog agenta.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U Madridu uopšte ne žele pregovarati sa njom oko transfera i na kraju su odlučili da radije odustanu od njegovog dovođenja.
Tako je Wanda upropastila veliku šansu da njen muž postane član prvaka Evrope. Ona je glavni razlog što je sve propalo i Icardi sigurno neće obući dres Kraljeva iz Madrida.

Real će se tokom ljeta okrenuti drugim napadačkim opcijama. Tu je svakako još uvijek veoma dobri Karim Benzema, a Icardi će morati da se skrasi negdje drugo.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Pa jasno je oduvijek da fudbaleri nisu bas najpametniji
4 0
Imran_rz88
Wanda kurvetina
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi