Građane očekuje prvi duel 1/8 finala Lige prvaka

Problemi za Guardiolu pred put u Gelsenkirchen

Manchester City će u srijedu gostovati u Gelsenkirchenu gdje će odmjeriti snage sa tamošnjim Schalkeom u prvom meču 1/8 finala Lige prvaka.

Iako je City izraziti favorit, trener Građana Pep Guardiola je naišao na određene probleme pred duel sa Schalkeom.

Naime, ofanzivac Leroy Sane i štoper John Stones su pod velikim upitnikom za duel sa Schalkeom zbog problema sa povredama mišića.

Ostaje da se vidi da li će njih dvojica uopšte biti u konkurenciji za Schalke, dok je od ranije jasno da Guardiola neće moći računati na Kompanyja i golmana Claudija Brava. Sa druge strane, postoji mogućnost da Mendy ipak bude spreman.

Manchester City je veliki favorit u prvom duelu 1/8 finala Lige prvaka, a kladionica MOZZART je spremila odlične kvote i za ovu utakmicu.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.