Gianfranco Zola: Igrači iz moje generacije bi bili bijesni da su onako poniženi protiv Cityja
Zola smatra da njegova generacija ne bi sebi dopustila da doživi blamažu koju su doživjeli igrači Chelseaja protiv Cityja

Talijan je bio bijesan nakon utakmice protiv Manchester Cityja

Gianfranco Zola: Igrači iz moje generacije bi bili bijesni da su onako poniženi protiv Cityja

S. Pašalić

Gianfranco Zola izjavio je kako bi neki od njegovih bivših saigrača vjerovatno bili bijesni da su bili dio tima koji je ponižen u utakmici protiv Manchester Cityja.

Plavci su pretrpili visok poraz od 6:0, a pomoćni trener ekipe Gianfranco Zola koji je proveo sedam godina igračke karijere uz igrače poput Dennisa Wisea, Franka Leboeufa i Johna Terrya je bio bijesan nakon utakmice protiv Cityja.

Talijan je izjavio da bi igrači iz njegove generacije bili bijesni da se njima desilo takvo poniženje protiv jedne ekipe.

"Svaka ekipa posjeduje određeni karakter, bilo bi sigurno igrača iz ekipe u kojoj sam ja igrao koji sigurno ne bi završili utakmicu protiv Manchester Cityja", rekao je Zola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Svaka grupa igrača je drugačija i ima svoj karakter, ali mislim da niko nije uživao taj dan", dodao je Zola.

Chelsea je nakon velike blamaže protiv Cityja uspio doći do pobjede protiv Malmea u Evropskoj ligi 2:1, a u ponedjeljak ih čeka teška utakmica u FA kupu protiv Manchester Uniteda.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi