Predsjednik Intera o situaciji sa Argentincem

Zhang: Nema šanse da Icardi ode u Juventus

Telenovela sa Maurom Icardijem u glavnoj ulozi se nastavlja. Argentinac "zavlači" Inter oko produženja saradnje, ostao je bez kapitenske trake i odbio da putuje sa ekipom na susret Lige Evrope.

Navodno Argentinca savjetuje njegova supruga i menadžerica Wanda Nara, pa je i ona omražena među navijačima Intera.

Pojavile su se, prošle sedmice, špekulacije i da je Icardi već sve dogovorio sa Juventusom, te da bi put Torina mogao već ovogo ljeta. Jedna verzija govori i da su čelnici Intera saznali za to, pa su mu zato oduzeli kapitensku traku.

Predsjednik Intera Steven Zhang, međutim, insistira da nema šanse da Icardi pređe u Juventus.

Potražite više informacija na temu Serie A:

"U fudbalu ne možete reći da nikada nećete poslovati sa Juventusom... Ali u ovom konkretnom slučaju nema šanse da će Icardi otići u Juventus", izjavio je Zhang, pa dodao:

"Pregovaramo o produženju saradnje, ali naša filozofija je ta da je ekipa uvijek važnija od pojedinca... Naš ljetni prelazni rok će biti puno bolji od prošlog".

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.