Capello: Messi je jedini genij u svijetu nogometa
Messi nije postigao neke značajne rezultate sa reprezentacijom Argentine

Talijan je imao samo riječi hvale za Messija

Capello: Messi je jedini genij u svijetu nogometa

S. Pašalić

Talijanski stručnjak Fabio Capello je danas pred novinarima komentarisao utakmicu između Atletico Madrida i Juventusa koja se igra u okviru Lige prvaka u srijedu.

Trener koji je vodio mnoge klubove i reprezentacije u svojoj karijeri je trenutno bez posla s obzirom da je prošle godie završio svoju epizodu u Kini bez previše uspjeha.

Ipak njegovi komentari o Lionelu Messiju su privukli pažnju medija.

"Leo Messi nije nogometaš, on je genij i jedini je genij u svijetu nogometa. Nema neke dobre rezultate sa Argentinom, ali to je zato što mora sve sam uraditi", rekao je Capello.

Prokomentarisao je Capello i Cristiana Ronalda.

Potražite više informacija na temu La Liga:

"Cristiano je probudio mnoge igrače Juventusa. Njegov dolazak u klub je bio poziv za mnoge igrače na buđenje i on je bio razlog da i oni zaigraju bolje", dodao je Capello.

"On je vrlo važan za Juventus jer kada imate nekog tako dobrog kao on na treningu svaki dan i nekog ko mnogo vremena provodi da poboljša svoju formu onda je to jako bitno za cijeli tim", zaključio je Capello.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

LOLLOL
Sve sto posto tačno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi