Atmosfera u Manchester Unitedu nikad nije bila bolja. Dokaz tome su dešavanja nakon utakmice protiv Chelseaja (Foto: Screenshot)

Pogba glavni zabavljač

Ludilo u svlačionici Uniteda koje dovoljno govori o odnosima u timu

M. Šljivak

Paul Pogba igra zaista fantastično u posljednja dva mjeseca.

Odlazak Josea Mourinha je njemu posebno prijao, a iz utakmice u utakmicu francuski fudbaler pokazuje zašto ga smatraju za jednog od najboljih veznjaka svijeta.

Da je atmosfera u svlačionici Crvenih đavola zaista fantastična pokazuje video iz svlačionice nakon pobjede nad Chelseajem u FA Kupu (0:2).

Glavne zvijezde su Paul Pogba i Eric Bailly. Defanzivac Uniteda je pokušao uzeti loptu francuskom fudbaleru, ali mu je ovaj majstorski probacio kroz noge.

Nakon ovog poteza nastao je smijeh u svlačionici, a sve su to pratili ostali fudbaleri Uniteda koji su ovacijama pozdravili Pogbu.

Naravno, veznjak Uniteda se malo i "narugao" saigraču. Pitao ga je je li s njim sve u redu, a zatim je ponovo krenuo glasan smijeh.

Baillyju nije bilo svejedno. Govori Pogbi kako nije OK, ali naravno radi se o šali inema nikakvih loših reakcija.

Pred Unitedom je u nedjelju veliki izazov. Na Old Trafford dolazi veliki rival Liverpool i to će sasvim sigurno biti sudar velikana u najboljim izdanjima.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Redsi se bore za titulu, dok je sa druge strane United nakon odlične serije rezultata došao do četvrtog mjesta koje vodi u Ligu prvaka.

Mozzart vam nudi zaista fantastične kvote za meč Manchester United - Liverpool. Redi su favoriti, a kompletnu ponudu Mozzart kladionice za ovaj meč pogledajte ovdje.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.