Šansu dobio rezervni tim Rođenih

FK Velež bez problema do pobjede protiv FK Klis

Endin Čaušević

Fudbaleri Veleža danas su odigrali još jednu pripremnu utakmicu u kojoj su savladali Klis sa 2:0.

Mostarski klub se sprema punom parom za nastavak prvenstva u Prvoj ligi FBiH gdje je glavni cilj osvajanje prvog mjesta i povratak u društvo najboljih. Rođeni su danas igrali protiv Klisa, a Ibro Rahimić šansu je dao igračima koji se nisu naigrali u proteklom periodu.

Fudbaleri koji su većinom igrali pripremne utakmice su propustili današnji meč i odradili trening, a mladi tim Veleža je svejedno uspio da dođe do pobjede protiv Klisa.

Golove za domaće postigli su Mandžuka i Anis Ramčilović. Velež u subodu igra generalku protiv Igmana iz Konjica, a utakmica se igra od 15 sati na glavnom terenu.

Pripremni meč:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež - Klis 2:0

FK Velež: Rahimić – Alikadić, Marques, Kuduzović, Sikira – Alagić – Osmić, Agović – Samardžić, Mandžuka – Puce

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.