Valmir Berisha novo pojačanje FK Velež?
Berisha će u napadu praviti konkurenciju Nusmiru Fajiću

22-godišnjak u karijeri nastupao i za Romu i Panathinaikos

Valmir Berisha novo pojačanje FK Velež? · Saznajemo

Dvadesetdvogodišnji Valmir Berisha je, kako saznaje SportSport.ba, ime najnovijeg pojačanja FK Velež. Berisha je nastupao za sve mlade selekcije reprezentacije Švedske a u Rođene stiže iz norveškog Aalesunda.

Berisha je u svojoj karijeri nastupao i za U-19 tim AS Roma, dok u njegovom CV-u stoje još i imena timova kao što su ono grčkog Panathinaikosa, holandskog SC Cambuura, švedskog Halmstada i islandskog Fjolnira.

Valmir Berisha igra na poziciji napadača gdje će praviti konkurenciju prvom topniku Prve lige Federacije Nusmiru Fajiću.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

starmac
Dobro nam doso RODENI.Imas cast da nosis Veleza dres i opravdaj povjerenje.Mostar u srcu Velez do groba.
5 0
velez mo
SRETNO MAJSTORE,JELI OVO REPREZENTATIVAC KOSOVA?MISLIM DA JE ON PROTIV FARSKIH OSTRVA SAD U LIGI NACIJA ZABIO GO DA 40 METARA
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi