Dok je fudbalerima u glavi bio Atletico...

Čelnici Juventusa u Madridu dogovarali tri pojačanja: Uh, kakva bi to ekipa bila!

I, dok su fudbaleri Juventusa jučer gostovali u Madridu kako bi odigrali prvi susret osmine finala Lige šampiona protiv Atletico Madrida, čelnici ovog kluba su priliku iskoristili za neke druge poslove.

Vijest o tome da su čelnici Juventusa pregovarali sa trojicom fudbalera jučer u Madridu donosi španski tabloid Don Balon, pa je svakako treba uzeti sa rezervom.

Ipak, treba je i prenijeti jer nikad se ne zna koliko ima istine u svemu tome. Don Balon prenosi da su čelnici Stare dame dogovarali tri pojačanja i to Luku Modrića, Raphaela Varana i Saula Nigueza.

Juve je navodno spreman platiti 30 miliona eura za Modrića, između 50 i 60 za Varanea i oko 100 miliona za Nigueza.

Ipak, vrlo je teško očekivati da mogu dobiti bilo kojeg od pomenute trojice fudbalera, ali ostaje nam da vidimo šta donosi ljetni prelazni rok.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.