Congre se nije dobro "proveo"

Nestvarni Mbappe jednim potezom završio karijeru protivničkom igraču

Endin Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su na svom terenu s petardom u mreži ispratili Montpellier kući.

Parižani su u meču 17. kola pobijedili pred svojim navijačima Montpellier sa 5:1, a na ovom meču vidjeli smo nekoliko fantastičnih golova. Meč su obilježili slobodni udarci, ali i nevjerovatni Kylian Mbappe koji je u završnici utakmice svojim potezima oduševio navijače.

Mbappe je u samo dvije minute uspio da dva puta zatrese mrežu gostujućeg tima čime je postavio konačnih 5:1. No, ovaj fudbaler se nije zaustavio na tome i nastavio je terorisati odbranu Montpelliera.

Na njegovoj meti bio je štoper gostujućeg tima Congre jer je Mbappe nevjerovatnim driblingom uspio da "završi" karijeru nesretnom defanzivcu Montpelliera.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.