Pohlepna majka zvijezdi PSG-a pokvarila transfer, pa dobila otkaz
Ona je bila glavna u donošenju odluka vezanih za njegov nogometni put koji je u stagnaciji u posljednjih nekoliko mjeseci.

Zaposlio novog agenta

Pohlepna majka zvijezdi PSG-a pokvarila transfer, pa dobila otkaz

E. Oštraković

Igrač PSG-a, Adrien Rabiot, donio je možda i najbolju odluku u svojoj karijerei jer je sa mjesta svoje menadžerice otpustio svoju majku Veronique.

Ova pohlepna majka uradila je mnoge stvari koje će kako se čini koštati njenog sina transfera iz PSG-a.

Ona je bila glavna u donošenju odluka vezanih za njegov nogometni put koji je u stagnaciji u posljednjih nekoliko mjeseci.

Rabiot je bio vrlo blizu prelaska u Barcelonu po isteku ugovora sa francuskim prvako. Ipak, taj transfer još nije dobio službenu potvrdu, a razlog je prepirka njegove majke sa čelnicima klubova, a posebno Barcelonom. Najveće prepirke vođene su zbog pretjeranih financijskih zahtjeva koje je imala Veronique.

"Igrač i njegova porodica zaposlili su agenta koji će ubrzo pronaći njegov novi klub. Traži ga Barcelona kao i neki italijanski i engleski klubovi", kažu Francuzi.

Činilo se kako je sve dogovoreno sa Barcelonom

23-godišnji Francuz je navodno imao dogovorene sve uslove sa Kataloncima nakon što je odbio potpisati novi ugovor sa Parižanima.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Rabiot je bio na meti mnogih klubova, a predstavnici Tottenhama su čak dolazili na pregovore s njim, ali ih je odbio i poručio da oni nisu nivo kluba u kojem bi on htio igrati.

Barcelona već neko vrijeme pokušava završiti posao sa Francuzom, a činilo se da se stvar uspjela priesti kraju. Navodno je dogovoreno da Rabiot u Barceloni zamijeni Ivana Rakitića kojem je Barcelona navodno odbila produžiti ugovor.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi