Sjajne igre nogometaša Dinama nisu ostale nezapažene

U Dinamu zadovoljno trljaju ruke: Italijanski velikan želi čak trojicu igrača tima sa Maksimira

S. Pašalić

Nogometaši Dinama iz Zagreba su prošlog četvrtka na Maksimiru sa 3:0 savladali Viktoriju Plzen i plasirali se u osminu finala Evropske lige.

Nakon što je Dinamo izgubio prvu utakmicu sa 2:1, uslijedila je uzvratna utakmica na Maksimiru koju su domaći nogometaši sjajno odigrali i pobjedom od 3:0 ostvarili historijski uspjeh.

U osmini finala će Dinamo igrati protiv Benfice koja je ove sezone igrala u Ligi prvaka gdje je u grupi E završila na trećem mjestu iza Bayerna i Ajaxa te tako nastavila svoj put u Evropa ligi.

Sjajne igre nogometaša Dinama nisu ostale nezapažene pa su tako mnogi velikani pokazali interes za nekoliko igrača Dinama, a prema posljednjim informacijama italijanski velikan Milan je zainteresovan za čak trojicu igrača Dinama.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Radi se o Nikoli Mori, Antoniju Marinu i Daniju Olmu, a najveći interes je italijanski velikan pokazao za sjajnog španskog veznjaka Danija Olma za kojeg Milan planira izdvojiti 25 miliona eura.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.