Cristiano Ronaldo je igrao za United od 2003. do 2009. godine prije nego što je prešao u Real Madrid

Portugalac ove sezone igra sjajno u Juventusu

Ronaldo otkrio najbližim prijateljima da li se vraća u Manchester United

S. Pašalić

Cristiano Ronaldo je prošlog ljeta stigao iz Real Madrida u Juventus gdje pruža sjajne partije.

I pored ubjedljivog prvog mjesta Juventusa na tabeli Serie A i igranja u osmini finala Lige prvaka ipak su se pojavile glasine u Španiji o tome kako je Portugalac nesretan u Juventusu.

Navodno je Ronaldo teško podnio poraz od Atletica u LIgi prvaka te je počeo razmišljati o povratku u Manchester United.

Međutim Tuttosport tvrdi da je Portugalac rekao nekolicini prijatelja iz užeg kruga kako je sretan u Juventusu i da ne misli napuštati tim iz Torina.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ronaldo se prošlog ljeta dovodio u vezu sa povratkom na Old Trafford, međutim Jose Mourinho nije nikada ni pomišljao o tome da vrati Portugalca u United, a Ronaldo je prešao u Juventus za 105 miliona eura.

Ronaldo je igrao za Manchester United od 2003. do 2009 godine, a zatim je prešao u Real za koji je igrao sve do prošlog ljeta kada je prešao u Juventus.

Oglasi

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.